През последните дни в медийното пространство беше разпространена информацията, че Иван

...
През последните дни в медийното пространство беше разпространена информацията, че Иван
Коментари Харесай

БСП-Варна: Получават ли Портних и други кандидати на ГЕРБ специална протекция от държавата?

През последните дни в медийното пространство беше публикувана информацията, че  Иван Портних, в качеството си на кмет на община Варна, е имал непочтено и уронващо престижа на града държание,  по време на публична аудиенция в Хайфа, Израел, през февруари 2018 година, написа " Актуално ". По този мотив БСП-Варна упорства за публична позиция от страна на Иван Портних. " Призоваваме също Министерството на вътрешните работи и Министерството на външните работи да срещнат обществеността с цялата истина към случая.

``
реклама

Ако публикуваната информация се удостовери, то бихме желали да знаем  на база на какво тя не е оповестена до този миг , в случай, че въпросното събитие се е случило предходната година.  Ползват ли се претендентите на ГЕРБ от специфична защита на държавните институции?

БСП-Варна държи да води открита, морална и почтена предизборна акция, само че също по този начин държи и на истината. В този миг оповестението на истината по случая е в интерес не на една или друга акция, а на цялата общност, декларират още от партията ", пишат от там.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР